Đokovićevi rivali šokiraju narod: Nadal ima stan kao garsonjeru iz Krnjače, a Federer je paradajz turista
Foto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

kao sav normalans vet

Đokovićevi rivali šokiraju narod: Nadal ima stan kao garsonjeru iz Krnjače, a Federer je paradajz turista

Rodžer Federer i njegova porodica, iako su milioneri, svoje letovanje provode skromno

Objavljeno:

Bivši rival najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, Rodžer Federer sa suprugom Mirkom uživa u raskošnoj vili od osam miliona evra na Ciriškom jezeru.

Čuveni teniser Rodžer Federer, njegova supruga i njihovo četvoro dece žive u porodičnom domu opremljenom po vrhunskim standardima, koja se procenjuje da vredi osam miliona evra. Federer na jezeru ima višespratnicu, koja ima impozantnu terasu. Unutar doma nalazi se kamin u kamenu, kao i dnevnu sobu, koja je u staklu. Bela garnitura, odaje utisak elegancije, dok je i kupatilo u staklu.

Rodžer Federer i njegova porodica, iako su milioneri, svoje letovanje provode skromno.

1 / 7 Foto: EPA/Lukas Coch

Letovao je na španskom ostrvu Palma de Majorci

Na odmoru mu društvo pravi njegova supruga Mirka, sa kojom je u braku još od 2009. godine, kao i nemački teniser Tomi Has, dugogodišnji prijatelj porodice Federer, uz još nekolicinu bliskih prijatelja. Iako je ovo društvo, bez sumnje, sastavljeno od veoma uspešnih i imućnih pojedinaca, ono što privlači pažnju javnosti jeste način na koji provode svoje vreme – skromno i bez trunke pretencioznosti.

Za razliku od uobičajene slike o bogatašima na letovanjima, gde dominiraju luksuzne jahte, ekskluzivni privatni klubovi, fensi kokteli i udobne ležaljke na privatnim plažama, Federer i njegovo društvo su izabrali da svoje dane na Majorci provedu mnogo jednostavnije – uživajući na pedalini.

Rodžer Federer sa suprugom
Rodžer Federer sa suprugomfoto: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Ova jednostavna aktivnost, karakteristična za letovanja prosečnih ljudi, vraća u sećanje na bezbrižne dane letovanja u bivšoj Jugoslaviji tokom 70-ih i 80-ih godina, kada su mnogi odrastali uz upravo takve aktivnosti.

Iako je Federer, prema procenama, najbogatiji teniser na svetu, sa bogatstvom koje premašuje čak i ono koje je stekao Novak Đoković, on ne mari za skupe i pompezne načine uživanja.

Umesto toga, odabrao je da praznične dane provede skromno, na način koji podseća na tipičnog "paradajz" turista iz Srbije.

Bonus video:

00:30

Snimak dolaska vatrogasaca na mesto tragedije u Novom Sadu

(Espreso/blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.